Puthja me e gjate


Plot 60 vjet më parë ishte premiera e filmit të parë të gjatë artistik, “Tana”, me skenar nga Fatmir Gjata dhe regji të Kristaq Dhamos. “Tana” nuk ishte veç filmi i parë shqip, por edhe filmi ku u dha puthja e parë në kinematografinë shqiptare. Dy personazhet që interpretuan të dashuruarit në këtë film ishin … Puthja e gjatë . 17/12/2018 Nga Luan Banushi ... Me mbarimin e fakultetit e kishin emëruar në Kukës ku kish qëndruar plot pesë vjet. Inteligjent, rigoroz me punën, por dhe me dije të plota, arriti të ishte një nga specialistët më të mirë të financës. Drejtori e kish pikasur dhe bëri të pamundurën që ta merrte në zyrë.Puthja ndihmon në djegien e kalorive. Të puthurit është akoma një veprim fizik. Dhe siç mund ta dini, çdo veprim fizik do të ndihmojë në djegien e kalorive. Por këtu është gjëja: puthja gjithashtu mund të rrisë rrahjet e zemrës suaj. Dhe sa herë që trupi juaj po funksionon me një rrahje zemre të ngritur, atëherë ky ...E gjithë vëmendja është drejtuar nga Jennifer Aniston dhe Ellen DeGeneres, të cilat shkëmbyen një puthje në buzë gjatë emisionit.Aktorja e "Hollywood"-it dhe modertorja e famshme e vulosën miqësinë e tyre me një puthje. Ellen e ka postuar videon e shNjë puthje me pasion në ditë e mban larg mjekun nga ju. Këtë e thotë Bright Side duke shtuar se përveçse është një nga përvojat më të mira në jetën tonë, puthja në të vërtetë na sjell një mori përfitimesh të tjera, duke na ndihmuar të jetojmë një jetë më të gjatë dhe më të …